Ibland kan det vara svårt att komma på vilka profilkläder som passar absolut bäst och vilken giveaway som verkligen kommer att uppskattas. Då kan en “godispåse” vara ett alternativ.

En godispåse, eller goodiebag som det gärna kallas, är en påse med gott och blandat, en blandad mix av kläder och/eller prylar som man vill ge bort till anställda och/eller kunder/leverantörer.

Pennor, skärp, kortlekar, osthyvlar, kepsar, strumpor, vantar, mössor… you name it!

Om ert företag är av det lättsammare slaget, som har en familjär relation till såväl anställda som gäster och vill ge dem något att komma ihåg er genom så hittar ni på en massa saker som ni själva skulle vilja ha/har användning för.

Självklart så stoppar man ned några pennor i påsen, det är något som alla använder. Till det kanske ett par kortlekar, vem spelar inte kort på semestern?

Vad tror ni om en jojo eller ett kubbset? En kung till kubbspelet med er logotype inristad, om de anställda varit missnöjda med något under året så kan de väl satsa på att slå ned kungen extra hårt?

T-shirtar är bra, lägg ned några av olika storlek och modell, alla med logotype eller annat budskap. Kanske kommer er kund ihåg er genom en speciell bild eller text på tröjan.

Lägger man ned pennor i påsen så rekommenderar vi att man väljer pennor av god kvalitet, annars åker de bara i papperskorgen. Alla har vi suttit där med bläck på händerna och svurit över pennan och då är det inte längre bra reklam.

Andra goodiebags behöver vara av det mer seriösa slaget, här duger det inte med kubbspel och jojos utan istället så kan man välja mössor av god kvalitet med fint broderad logotype, golfbollar, grillvantar, handdukar eller varför inte en fin olivolja med ett trevligt budskap.

En goodiebag kan också innehålla upplevelser och erbjudanden. Återkommande kunder erhåller ett rabatterbjudande vid nästa beställning, de anställda får en entrébiljett till en djurpark eller kanske kort till citibikes. Fantasin sätter gränserna!