Idag så finns det oändliga möjligheter att snabbt lägga en beställning på kläder, skor, möbler, smycken, leksaker eller vad det än månde vara och Profilkläder Stockholm är inget undantag. Vi behandlar din order inom 24 timmar och levererar inom fem (5) arbetsdagar.

Dock så är leveranstiden beroende av hur din beställning ser ut. En skräddarsydd order med annorlunda material-, tryck- eller färgval kan medföra att det tar längre tid att producera ordern. Vänligen notera att vi bara levererar inom Sverige och till företag.

Vi på Profilkläder Stockholm utvecklar kontinuerligt vår hemsida och vår onlinebutik ska innehålla allt som vi kan erbjuda. Dock kan det hända att något saknas, en produkt som vi inte tänkt på, och då är du som kund varmt välkommen att höra av dig. Vi är inte perfekta – än!

Då du lägger din beställning så får du också bifoga din logotype eller den text eller bild som du önskar att ha tryckt på kläderna. Självklart så kan du ha olika tryck på olika produkter.

Onlinebutiken för profilkläder och kläder med tryck ger dig som kund möjlighet att inhandla såväl prylar som kläder med tryck. Att beställa online ger dig dessutom en rabatt om 10 % på den totala ordern och då ingår också frakten!

Om du inte känner dig trygg att beställa online så är du naturligtvis välkommen att kontakta en av våra säljare. Vi finns här för dig fem dagar i veckan, måndag till fredag 08.00 till 17.00.

För dig som önskar att se våra kläder och produkter live så deltar vi kontinuerligt i mässor, utställningar och dylika arrangemang och då och då så har vi också öppet hus och utförsäljning på vårt kontor i Frihamnen. Titta i vår kalender som du finner under en separat flik så ser du när och var som du kan träffa oss nästa gång.