Profilkläder Stockholm levererar alla typer av klädesplagg som man kan trycka på och vi trycker antingen er logotype eller det tryck som ni önskar.

Vi har tryckt kläder inför 50-årsjubileum, möhippor, roadshows, kongresser, Prideparaden, idrottstävlingar och mycket annat och vi hjälper er gärna med designen.

  • T-shirt

T-shirten kan vara det perfekta klädesplagget. Den fungerar sommar som vinter och passar alla och envar. Här behöver man bestämma om man vill ha en traditionell ringning eller en v-ringning, en ärm som kan vikas upp eller kanske figursydd, lång eller kort, med eller utan krage.

Valmöjligheterna är oändliga och så även tryckmöjligheterna. Trycket kan placeras nästan var som helst på plagget men det man bör tänka på är grundfärgen och hur den kombineras med tryckets färg och motiv.

  • Långärmad tröja

Precis som t-shirten så är den långärmade tröjan ett enkelt plagg att ge till såväl anställda som kunder och leverantörer, ett klädesplagg som man kan använda året om. Också med denna typ av tröja så finns det flertalet valmöjligheter avseende modellen och man kan i stort sätta trycket varhelst man önskar.

  • Jacka

En jacka är inte bara en jacka. Vid vilken årstid ska den användas? Ska den stå emot väta, kyla eller solsken? Ska det vara en unisexmodell eller ska den skräddarsys?

Beroende på jackans material så funkar inte alla typer av tryck och man kan inte heller sy på dekaler på en del jackor. Här gäller det således att fundera på hur man önskar att plagget skall se ut och bäras.

  • Shorts

Ofta ett plagg som man förser sina anställda med snarare än kunder men visst är det ett fantastiskt klädesplagg. Fundera över antalet fickor, längd, hur de ska sitta med mera, så löser vi trycket!

  • Byxor

Precis som med shortsen så är detta snarare ett plagg för kollegorna än kunderna men också här så kan man förse dem med tryck och information.

  • Mössor, Kepsar & Vantar

Vandrande reklampelare!