Alla företag har olika behov och användningsområden för ett klädesplagg som kan synas oändligt!

Ett kafé behöver slittåliga kläder som tål att tvättas ofta och som fortsatt ser representabla ut efter timmar av förberedelser av smörgåsar, kaffe, disk med mera. Då kan det vara bra med ett material som stöter bort väta och fukt.

Det kan också vara bra att tänka igenom färgvalet, man kan tänka sig en färg som inte påvisar alla fläckar.

Fortsatt så vill man att trycket ska synas, och ska tröjan tvättas nästan dagligdags så kan det vara värt att ha ett broderat tryck. Också byxorna och det tillhörande förklädet kan få ett broderat tryck, eller ett printtryck som harmonierar med broderiet.

För företaget med en reception som tar emot många besökare per dag så är det första intrycket oerhört viktigt. Här kan man vilja ha en person med en välstruken skjorta eller blus som inte visar alltför mycket hud, framför allt om man har ett fönster invid.

Skjortan eller blusen kan förses med ett broderi eller tryck som diskret visar besökaren att denne har hittat rätt.

En säljare som reser land och rike runt i tjänsten behöver representativa kläder som är lätta att sköta om under resan. Kanske behöver tröjan tvättas upp lite snabbt på kvällen för att vara torr på morgonen, då krävs ett genomtänkt materialval.

Det är inte alltid man har strykmöjligheter varför dessa kläder gärna kan vara i material som inte skrynklar så lätt. Reser säljare över stora delar av Sverige så kan temperaturerna växla och också detta kan behövas tas med i beräkningen.

Har ni personal “ute på stan”, personal som representerar företaget på ett utomhusarrangemang? Då kan en bra regnjacka vara en god investering. Kanske med en tillhörande keps.

Här ska man inte glömma besökarna utan se till att vara väl utrustad med regnponchos och paraplyer. Vad är väl bättre än vandrande reklampelare?