Profilkläder Stockholm tänker på samtiden och framtiden genom att välja klimatsmarta material och leverantörer. Vi försöker också att använda oss av närproducerat så långt det är möjligt för att på så vis undvika onödiga transporter.

Många vill komma undan så billigt som möjligt då de beställer profilkläder men det kan få oönskad effekt.

Självklart så ska man hålla sig till sin budget men om man spenderar stora pengar på att ta fram klädesplagg med budskap och de sedan inte används, så är det inte väl spenderade pengar.

Att ta fram profilkläder tar tid och det brukar inte vara den vara som företagen har mest av i dagsläget.

Någon eller några skall fundera över vilka kläder som företaget ska producera, leta fram en leverantör (jämföra flera olika alternativ), bestämma material, färg, typ av tryck, testa, känna, beställa, prova färdigt resultat, bestämma vilka kunder som skall få plagget, leverera det, skapa ett jippo kring leveransen med mera.

Bara här har det kostat en hel del pengar och då vore det synd om mottagaren inte ville använda det på grund av felaktig passform, färg eller storlek, eller för att plagget gått sönder.

Satsa på kvalité – Det har ni igen framöver!

Alltför billiga kläder brukar betyda bristande kvalitet, eller att den som tillverkat plagget lever under knappa omständigheter och eventuellt behandlas illa. Det är inte något som Profilkläder Stockholm står för, tvärtom.

Vi på Profilkläder Stockholm vill hjälpa våra kunder att välja rätt profilkläder, kläder med omtanke och känsla och lång användbarhet. Våra kunder ska med stolthet kunna leverera kläder till sina kunder och dessa kläder ska hålla under lång tid.

Vi vill inte att er mottagare ska slänga klädesplagget i närmaste soptunna på grund av att det inte fungerar. En billig dragkedja har snart gått sönder och ingen tar en “reklamjacka” till skräddaren för att sätta i en ny, plagget åker i papperskorgen.

Billig sömnad, där knapparna inte är ordentligt fastsydda, gör att knapparna inom snart lossnar och ingen tar en “reklamjacka” till skräddaren för att sätta i nya, plagget åker i papperskorgen. Ja, ni förstår vår tanke. Bra kvalitet = bra kläder = bra reklam!